Csongrád Kék Hírek

Egy 27 éves csongrádi motoros vesztette életét Terpes és Bükkszék között

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 9-én 14 óra 50 perc körül a 24123-as számú úton Terpes és Bükkszék között egy motorkerékpáros és egy személyautó összeütközött. Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint a baleset következtében a motor vezetője a helyszínen életét vesztette.

Információnk szerint a baleset áldozata egy 27 éves csongrádi férfi, akit a mentők a helyszínen mintegy 50 percig próbáltak újraéleszteni, sajnos sikertelenül.

Úgy tudjuk, a szerencsétlenül járt motoros másik két társával éppen hazafelé indult Bükkszékről. Ő a csapat végén motorozott. Nem mentek gyorsan, a nyomok alapján mintegy 60-70km/órás sebességgel. A férfi -egyelőre tisztázatlan okok miatt – fékezés nélkül, egyenesen hajtott a kanyarban a szembejövő sávba, ahol ütközött egy személygépkocsival.

A helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.

Forrás Agria TV

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Halálos baleset történt Kiskunfélegyháza közelében

cs3_admin

Újabb gyalogos baleset Vásárhelyen

cs3_admin

Zebrán ütöttek el egy férfit Vásárhelyen

cs3_admin

Online ünneplik a magyar kultúrát Csongrádon

tk_arpad

Segédmotorost ütöttek el Hódmezővásárhelyen

cs3_admin

Két baleset is az M5-ösön, a két kamion műszaki mentése estig is eltarthat

cs3_admin

Kihajtott a védett útra, baleset lett belőle

cs3_admin

Halálos baleset történt Kecskemét térségében

cs3_admin

Jeges úton ütközött két Suzuki Fábiánsebestyénnél

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább