Csongrád Kék Hírek

Egy 27 éves csongrádi motoros vesztette életét Terpes és Bükkszék között

A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján 2020. augusztus 9-én 14 óra 50 perc körül a 24123-as számú úton Terpes és Bükkszék között egy motorkerékpáros és egy személyautó összeütközött. Lázár Levente rendőrségi sajtóreferens tájékoztatása szerint a baleset következtében a motor vezetője a helyszínen életét vesztette.

Információnk szerint a baleset áldozata egy 27 éves csongrádi férfi, akit a mentők a helyszínen mintegy 50 percig próbáltak újraéleszteni, sajnos sikertelenül.

Úgy tudjuk, a szerencsétlenül járt motoros másik két társával éppen hazafelé indult Bükkszékről. Ő a csapat végén motorozott. Nem mentek gyorsan, a nyomok alapján mintegy 60-70km/órás sebességgel. A férfi -egyelőre tisztázatlan okok miatt – fékezés nélkül, egyenesen hajtott a kanyarban a szembejövő sávba, ahol ütközött egy személygépkocsival.

A helyszínelés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett útszakaszon. A baleset körülményeit szakértő bevonásával vizsgálják.

Forrás Agria TV

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Sajtótájékoztató Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Kitüntető díjakról döntöttek Csongrádon

cs3_admin

Fiktív számlákkal több mint húszmillió forint kárt okoztak Csongrádon

cs3_admin

Őrizetben a csongrádi dohányboltból pénzt zsákmányoló férfi

cs3_admin

Ma ülésezik Csongrád Városi Önkormányzat Képviselő-testülete

cs3_admin

Sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Egy kisteherautó fának csapódott, majd felborult Csongrád határában

cs3_admin

Kirabolták a csongrádi Árpád utcai dohányboltot

cs3_admin

Egy autó csapódott buszmegállóba Mártélynál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább