Csongrád

Átadták az idei Város Bora és a Közönség Bora címeket Csongrádon

Csongrád idén a koronavírus-helyzet miatt borfesztivál nélkül maradt, de a Közönség Bora elnevezésű verseny megrendezésre került a Művelődési Központ és Városi Galéria kiállítótermében pénteken délután, ahol átadták a Város Bora és a Közönség Bora címeket.

A 2020. évben a szakmai zsűri döntése alapján a Csongrádbor Kft. 2018-as csongrádi cabernet franc vörösbora nyerte el a Város Bora címet, amelyet Pálfi György, a Csongrádbor Kft. ügyvezetője vett át Bedő Tamás polgármestertől. A Közönség Bora verseny díját fehérbor kategóriában az Ungerbauer Családi Pincészet 2019-es Irsai Olivér bora, rosé kategóriában Pusztai Csaba 2019-es kékfrankos rosé bora, vörösbor kategóriában pedig a Csongrádbor Kft. 2018-as csongrádi cabernet franc vörösbora nyerte el.

A legközelebbi borászati rendezvényt, a szakmai napot augusztus 17-én rendezik meg a Bokroson. A programra regisztrációs jegyek igényelhetőek a csongrádi Művelődési Központban.

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Két autó ütközött a Szentesi hídnál, egy személy megsérült

cs3_admin

Rendkívüli Képviselő-testületi ülést tartanak Csongrádon

cs3_admin

Szombaton Strandok éjszakája a csongrádi fürdőben is

cs3_admin

Böde Dánielt Csongrádon fogadta a KITE

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek

cs3_admin

A szerelem és hűség fája

cs3_admin

Személyautó ütközött a vasúti átjáró lámpa oszlopának Csongrádnál

cs3_admin

Szeptembertől újra bővül a Sághyban a felnőtteknek kínálható ingyenes képzések köre

cs3_admin

Üres a fészek, elröpült belőle a bűvös ajkú dalos kis madár…

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább