Csongrád

Átadták az idei Város Bora és a Közönség Bora címeket Csongrádon

Csongrád idén a koronavírus-helyzet miatt borfesztivál nélkül maradt, de a Közönség Bora elnevezésű verseny megrendezésre került a Művelődési Központ és Városi Galéria kiállítótermében pénteken délután, ahol átadták a Város Bora és a Közönség Bora címeket.

A 2020. évben a szakmai zsűri döntése alapján a Csongrádbor Kft. 2018-as csongrádi cabernet franc vörösbora nyerte el a Város Bora címet, amelyet Pálfi György, a Csongrádbor Kft. ügyvezetője vett át Bedő Tamás polgármestertől. A Közönség Bora verseny díját fehérbor kategóriában az Ungerbauer Családi Pincészet 2019-es Irsai Olivér bora, rosé kategóriában Pusztai Csaba 2019-es kékfrankos rosé bora, vörösbor kategóriában pedig a Csongrádbor Kft. 2018-as csongrádi cabernet franc vörösbora nyerte el.

A legközelebbi borászati rendezvényt, a szakmai napot augusztus 17-én rendezik meg a Bokroson. A programra regisztrációs jegyek igényelhetőek a csongrádi Művelődési Központban.

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Sportágválasztó Csongrádon

cs3_admin

Egy kisteherautó fának csapódott, majd felborult Csongrád határában

cs3_admin

Kirabolták a csongrádi Árpád utcai dohányboltot

cs3_admin

Körös-toroki Oxigénfalós sikerek a Balatonnál

cs3_admin

Csongrádi díjazottak a Magyar Vöröskereszt megyei szervezetének díszünnepségén

cs3_admin

Újra segítenek az önkéntesek Csongrádon

cs3_admin

Megújult a a Csongrádi Alkotóház Műterem épülete

cs3_admin

Visszaállítja az eredeti menetrendet a Szentes–Kiskunfélegyháza vonalon a MÁV

cs3_admin

Újabb csongrádi bejelentett lakcímmel rendelkező személyt diagnosztizáltak koronavírussal

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább