Csongrád

Az önkénteseket köszöntötték Csongrádon

A koronavírus miatt kialakult helyzetben Csongrádon is megmozdultak az önkéntesek, akik az idősek hétköznapjaiban segítettek, hogy otthon, biztonságban tudjanak ma­­radni. Az önkéntesek munkáját pénteken egy rendezvény keretében köszönte meg a csongrádi önkormányzat, amelyhez helyi intézmények és vállalkozók is csatlakoztak.

Pénteken egy ünnepi vacsorával fejezte ki köszönetét a Csongrád Városi Önkormányzat mindazoknak, akik az embert próbáló járványügyi veszélyhelyzetben társadalmi összefogással, segítségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy Csongrádon sikeresen védekezhessenek a koronavírus ellen. Az önkéntes kez­de­ményezést Csongrádon Rácz Nikolett indítot­ta el és 26-an csatlakoztak a csoporthoz.

A Mozi Menza épületében tartott rendezvényen Gyovai Gáspár alpolgármester megköszönte az önkénteseknek a segítő munkájukat, akik főleg bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, postai csekkek befize­tésében segítettek az időseknek és a rászorulóknak, de igye­­keztek az egyedi igényekre is megoldást találni. Az alpolgármester a város nevében egy-egy 10 alkalmas fürdőbérletet adott minden segítőnek, elismerve a munkájukat.

A rendezvényen az Ének Iskolájából és a Sztárban sztárból is ismert Kurcz Szandi lépett fel, aki szintén kiemelte az önkéntesek munkájának fontosságát.

A vacsorát a csongrádi önkormányzat mellett több helyi vállalkozó is támogatta.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Átadták a helyi kitüntető díjakat Csongrádon

cs3_admin

Az 1956-os forradalom és szabadságharcra emlékeztek Csongrádon

cs3_admin

Polgármesteri sajtótájékoztató Csongrádon

cs3_admin

Külföldi férfi lopott kerékpárt Csongrádon

cs3_admin

Mentőhelikopter szállította el a sérültet Csongrádon (képgalériával)

cs3_admin

Nagy István miniszter videója a Csongrádi Agrárszakképzési Centrum átadójáról

cs3_admin

Sajtótájékoztató Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Átadták az Alföldi Agrárszakképzési Centrum központi épületét Csongrádon

cs3_admin

Két bölcsődei dolgozó koronavírus tesztje pozitív Csongrádon (videóval)

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább