Csongrád

Az önkénteseket köszöntötték Csongrádon

A koronavírus miatt kialakult helyzetben Csongrádon is megmozdultak az önkéntesek, akik az idősek hétköznapjaiban segítettek, hogy otthon, biztonságban tudjanak ma­­radni. Az önkéntesek munkáját pénteken egy rendezvény keretében köszönte meg a csongrádi önkormányzat, amelyhez helyi intézmények és vállalkozók is csatlakoztak.

Pénteken egy ünnepi vacsorával fejezte ki köszönetét a Csongrád Városi Önkormányzat mindazoknak, akik az embert próbáló járványügyi veszélyhelyzetben társadalmi összefogással, segítségükkel hozzájárultak ahhoz, hogy Csongrádon sikeresen védekezhessenek a koronavírus ellen. Az önkéntes kez­de­ményezést Csongrádon Rácz Nikolett indítot­ta el és 26-an csatlakoztak a csoporthoz.

A Mozi Menza épületében tartott rendezvényen Gyovai Gáspár alpolgármester megköszönte az önkénteseknek a segítő munkájukat, akik főleg bevásárlásban, gyógyszerkiváltásban, postai csekkek befize­tésében segítettek az időseknek és a rászorulóknak, de igye­­keztek az egyedi igényekre is megoldást találni. Az alpolgármester a város nevében egy-egy 10 alkalmas fürdőbérletet adott minden segítőnek, elismerve a munkájukat.

A rendezvényen az Ének Iskolájából és a Sztárban sztárból is ismert Kurcz Szandi lépett fel, aki szintén kiemelte az önkéntesek munkájának fontosságát.

A vacsorát a csongrádi önkormányzat mellett több helyi vállalkozó is támogatta.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Elindult a Csongrádi konzultáció

Szabó Viktor

Égett egy személyautó Csongrádon

Szabó Viktor

Újabb rangos elismerést zsebelt be a csongrádi fotós

Szabó Viktor

Újabb gyöngyszem került elő Gyurcsány csongrádi jelöltjéről

Szabó Viktor

Szúnyoggyérítés lesz Csongrádon

Szabó Viktor

A DK „biszbasszárusa” bejelentkezett „polgi jelöltnek” Csongrádon

Szabó Viktor

Leung Ting Wingtsun Kungfu iskola indul Csongrádon

Szabó Viktor

A szentesi és csongrádi pedagógusok is ismerkedhettek a mesterséges intelligenciával

Szabó Viktor

Feszítővassal támadt egy férfi egy csongrádi házra

Szabó Viktor