Belföld

Fának csapódott egy részeg sofőr az 53-as főúton

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó az 53-as főúton Soltvadkert-Selymes és Pirtó között, az ittas sofőrt a halasi kórházba szállították.

A Soltvadkert irányából Pirtó felé tartó személyautó sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a járműve felett, amely a baloldali árokba repülve egy fát is kettétört körülbelül 2-3 méter magasságban. Az autó füstölni kezdett, a helyszínre elsők között érkező készenléti rendőrök kezdték meg az oltását. A helyszínen egy férfi elmondta, ő szemből haladt a kocsijával, amikor észlelte a beszitáló autót, csak a lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia és az utolsó pillanatban el tudta kerülni az ütközést. A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Úgy tudjuk, az autót vezető kiskunhalasi férfinál felmerült az ittasság gyanúja. Az 53-as főút érintett útszakaszát a mentési munkálatok idejére teljes szélességben lezárták. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.    

Fotók: Donka Ferenc

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Meteorológiai szolgálat: északnyugaton már szombaton, délkeleten talán csak jövő hétfőre érkezhet érdemi enyhülés

cs3_admin

Hétfőtől lehet pályázni a precíziós fejlesztések támogatására

cs3_admin

Déltől hőségriadó lépett életbe

cs3_admin

Az ügyészség nyomozást rendelt el a Pegasus-ügyben

cs3_admin

Nyilvánosságra hozták Ferenc pápa budapesti és szlovákiai látogatásának programját

cs3_admin

Csongrád-Csanád megyében érvényben marad a tűzgyújtási tilalom

cs3_admin

A Nyugati pályaudvaron zavartalan a vonatközlekedés hajnaltól

cs3_admin

Torlódás alakult ki a röszkei határátkelőknél

cs3_admin

A kormány lehetővé teszi a harmadik oltás felvételét

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább