Belföld

Fának csapódott egy részeg sofőr az 53-as főúton

Letért az úttestről és fának csapódott egy személyautó az 53-as főúton Soltvadkert-Selymes és Pirtó között, az ittas sofőrt a halasi kórházba szállították.

A Soltvadkert irányából Pirtó felé tartó személyautó sofőrje eddig tisztázatlan körülmények között elvesztette az uralmát a járműve felett, amely a baloldali árokba repülve egy fát is kettétört körülbelül 2-3 méter magasságban. Az autó füstölni kezdett, a helyszínre elsők között érkező készenléti rendőrök kezdték meg az oltását. A helyszínen egy férfi elmondta, ő szemből haladt a kocsijával, amikor észlelte a beszitáló autót, csak a lélekjelenlétén múlt, hogy nem történt tragédia és az utolsó pillanatban el tudta kerülni az ütközést. A balesethez a kiskunhalasi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járművet.

Úgy tudjuk, az autót vezető kiskunhalasi férfinál felmerült az ittasság gyanúja. Az 53-as főút érintett útszakaszát a mentési munkálatok idejére teljes szélességben lezárták. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja.    

Fotók: Donka Ferenc

– Hirdetés –

Hasonló bejegyzések

Több mint kétszázötven határsértő ellen intézkedtek a hétvégén

cs3_admin

Vasárnap is extrém lesz az UV-sugárzás

cs3_admin

Július közepéig várja a kerékpárosbarát pályázatokat az ITM

cs3_admin

Adóügyi könnyítésekről döntöttek

cs3_admin

Ellenszavazat nélkül fogadták el az osztatlan közös tulajdon felszámolásáról szóló törvényt

cs3_admin

Megkezdődött az aratás, közepesnél gyengébb termés várható

cs3_admin

Lószállító és traktor ütközött Kecel közelében

cs3_admin

Magyarország nem enged be nem uniós polgárokat

cs3_admin

Halálos baleset Szolnoknál

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább