Site icon Cs3.hu

Minden háztartásban lesz mosható arcmaszk Bakson

Az összefogásnak köszönhetően napokon belül Bakson minden háztartás rendelkezni fog arcmaszkkal, melyet használati utasítással, szabásmintával együtt kapnak meg még a héten a lakosok – adta hírül a kistelekjaras.hu.

A kialakult rendkívüli járványügyi helyzetre való tekintettel a helyi önkormányzat Helyi Védelmi Csoportot hozott létre, mely megkezdte elsőként a maszkok varrásának szervezését, kivitelezését. Az önkéntes varrónőknek és felajánlásoknak köszönhetően folyamatosan készülnek a maszkok, melyekhez az önkormányzat még 250 darabot vásárolt – tudtuk meg a portál Búza Zsolt polgármestertől.

Az összefogásának köszönhetően így napokon belül minden háztartás rendelkezni fog arcmaszkkal, melyeket ezen a héten a baksi önkormányzat fog eljuttatni az otthonlévőknek. Steril állapotban, lezárt borítékban fogják megkapni a maszkokat használati utasítással együtt és a borítékban fognak találni szabásmintát is, melyet felhasználva mindenki képes lesz arcmaszkot varrni otthon. Ennek köszönhetően mindenki hatékonyabban tud a védekezésre felkészülni Bakson.

Exit mobile version