Site icon Cs3.hu

Nem bezárnak az iskolák, hanem digitális oktatás lesz

Student watching online lesson

Teacher explaining lesson in video call while girl taking notes. Rear view of university student understanding concepts online while making notes. Young woman studying on computer and writing on notebook sitting in college library.

Fontos, hogy a gyerekek tanuljanak, a pedagógusok tanítsanak, neveljenek – közölte Farkas Sándor országgyűlési képviselő közösségi oldalán. A parlamenti államtitkár hozzátette: Ezt tartja szem előtt Magyarország Kormánya a nevelés-oktatás terén.

Fontos, hogy a gyerekek tanuljanak, a pedagógusok tanítsanak, neveljenek – ezt tartja szem előtt Magyarország Kormánya a nevelés-oktatás terén. Ahogyan az Operatív törzs mai tájékoztatóján is elhangzott az önkormányzatok helyben dönthetnek az óvodák nyitva tartásáról, működéséről, a kollégiumok pedig nem zárnak be. A térség országgyűlési képviselőjeként kérek mindenkit, hogy az óvodáskorú gyermekek is maradjanak otthon, felügyeletüket kis csoportokban a szülők és a szomszédok bevonásával oldják meg, amennyiben lehetséges. A térségben azonban lehetőség lesz az iskolákban és az óvodákban is az olyan gyermekek fogadására, akik elhelyezéséről szüleik nem tudnak gondoskodni.

A kiemelt kép illusztráció/Envato elements

Exit mobile version