Site icon Cs3.hu

Közel négymilliárd forint a főnyeremény az Ötöslottón

Budapest, 2020. január 3. Számgolyók a Szerencsejáték Zrt. sorsolási mûsora, a SzerencseSzombat megújult stúdiójának bemutatóján a Fortuna Stúdióban, a budapesti Pólus Centerben 2020. január 3-án. Január 4-tõl megújult tartalommal és látványvilággal debütál a képernyõkön a SzerencseSzombat. További változás, hogy 2020-ban a hatos lottó sorsolása is átkerül a Duna Televízió csatornájára, így a különbözõ lottójátékok sorsolása egy helyen lesz látható. MTI/Máthé Zoltán

Az Ötöslottó 60 éves történetének negyedik legmagasabb összegű nyereménye, mintegy 4 milliárd forint várja a fogadókat ezen a héten – közölte a Szerencsejáték Zrt. 

Mivel 28 hete senkinek sem sikerült mind az öt számot helyesen eltalálnia az év harmadik játékhetében, a főnyeremény összege 3,8 milliárd forintra növekszik.

A cég közleménye szerint abban az esetben, ha egy évig nincs telitalálatos szelvény, akkor a jackpot összegét a 2, 3 és 4 találatosok között osztják szét.

Az Ötöslottó egy 1957-es rendeletnek köszönhetően nyerte el mai formáját. A játék nyertesei eleinte pénznyeremény helyett legtöbbször tárgyakat, több találat esetén pedig autót, lakást, vagy akár üdülőt nyerhettek.

Az első szelvények ára alig volt több mint 3 forint, így a szerencsés telitalálatosok szó szerint pár forintért szerezhettek maguknak egy kényelmes lakást.

hirado.hu

Exit mobile version