Site icon Cs3.hu

Megkezdődtek az év végi leárazások az üzletekben

Abstract blur beautiful luxury shopping mall and retails store

Abstract blur beautiful luxury shopping mall and retails store interior for background

Harminc, ötven, de akár hetven százalékal is olcsóbbak lehetnek most egyes termékek. A nagy kedvezmények miatt mindenhol tömeg volt az üzletekben. A fővárosban az egyik bevásárlóközpont parkolóját le is zárták délután, mert megtelt. Ez még csak ez első hulláma az engedményeknek, jövő év elején újabb akciók jöhetnek – közölte az M1 Híradója.

Szombaton ismét zsúfolásig megteltek a plázák. Megindult a roham a leárazott termékekért, a boltok ugyanis év vége előtt elkezdték kisöpörni a téli árukészletet. Hatalmas engedményeket adnak.

Ez még csak a leárazások első hulláma, az üzletek többségében jövő év elején tovább folytatódnak majd az akciók. Az Országos Kereskedelmi Szövetség szerint ezek valós engedmények, a szezonális termékeket 50–70, de akár 90 százalékos kedvezménnyel lehet most megvásárolni.

Az internetes áruházak még korábban, már karácsony előtt meghirdették akcióikat. A borotvától a tévékészülékekig szinte mindent olcsóbban kínálnak. Szakemberek szerint a következő néhány nap sokat tehet még hozzá a decemberi fogalomhoz, amely a várakozások szerint jócskán meghaladja majd az 1200 milliárd forintot.

Exit mobile version