Vélemény

Pongrátz András: Nem élhetünk más nemzet elvárásai szerint

A Jobbik csúnyán megcsalta 1956 szellemét. Összeálltak azokkal, akik ellen mi 56-ban harcoltunk. Interjú.

„Toroczkai László azt mondja, az ellenzék egyértelmű vezére Gyurcsány Ferenc, aki összefogja a pártokat a Jobbiktól a DK-ig. És ez a »moslékkoalíció« 2022-re komoly veszélyt jelenthet.

Akkor hamar felejt a magyar. Nem mindenben jó a Fidesz, de szenzációsan vezetik az országot és hozták fel a mélyből. Az, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, az mindenhol így van. És, mint mondtam, a Fidesznél jelenleg nincs jobb.

Pongrátz Gergely hitt a Jobbikban. Ön miért nem?

A Jobbik csúnyán megcsalta 1956 szellemét. Összeálltak azzal a balliberális eszméket hirdetőkkel, akik ellen mi 56-ban harcoltunk, és Gergely is erre az ellenállásra, az ellenük folytatott harcra kérte a jobbikosokat annak idején.

A forradalom évfordulója előtt azt mondta, a testvére forog a sírjában a Jobbik árulása miatt. Stummer János, a párt alelnöke erre azt üzente önnek, forogjon csak a sírjában Pongrátz Gergely.

Taknyos kölykök! Azt sem tudják, mit csinálnak! Ahogy beszélnek! Jakab Péter mit csinál a Parlamentben? Az ország házában! Függetlenül attól, hogy kommunista vagy nem, hogy jobbikos vagy nem, így nem lehet viselkedni. Összeálltak a baloldallal, tele vannak pénzzel és a parlamentben üvöltöznek. Csőcselékpárt lett a Jobbik.

Nem tart attól, hogy öt, tíz, tizenöt év múlva majd önnek is úgy kell csalódni a Mi Hazánkban, mint ahogy csalódtak a radikálisok a Jobbikban?

Nagyon remélem, hogy erre nem kerül sor. Láttam, milyen nehezen vált ki a Jobbikból Novák Előd és Toroczkai László. Meg akarták menteni a Jobbikot. 46 százalékot kapott Laci és Dúró Dóra a tisztújításon, nagyon közel voltak ahhoz, hogy megmentsék a pártot.”

Az eredeti teljes cikket itt olvashatják el.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Olvasói levél: Hogy viselkedhet idős emberekkel így valaki?!

Szabó Viktor

Szabó Zoltán azt üzente, elfogyott a regimentje

Szabó Viktor

Moderari: Semmi sem tart örökké, százötven év alatt sem lettünk törökké

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Előbb a gyerek, amiért kapják a pénzüket. Utána jön a fizetés mértéke, meg a tüncike!,

Szabó Viktor

Moderari: A hátrahagyottak magányáról

Szabó Viktor

Szánthó Miklós: a woke-mozgalom veszélyes fertőzés, amelynek ellenszere a magyar recept

Szabó Viktor

Moderari: Figyelő szemeinket Lengyelországra vessük!

Szabó Viktor

Advent – és a várakozás varázsa…

Szabó Viktor

Irsai Farkas László: Akinek van füle, hallja…

Szabó Viktor