Sport

Egy skót játékosügynök gépén utazott Sala – sajtóhír

Fotó: Twitter

A brit The Times szerint egy skót játékosügynöké volt az a repülőgép, amely hétfő este az argentin Emilianno Salával a fedélzetén eltűnt Franciaország és Nagy-Britannia között.

A Piper Malibu kisgépen a pilótán kívül csak a Nantes-tól a Cardiff Cityhez szerződő Sala utazott, amikor Guernsey szigetének közelében eltűnt a radarról. Az argentin labdarúgó az eset előtt a WhatsApp applikációval hangüzenetet küldött a barátainak, s ebben kitért arra, hogy a kisgép „úgy néz ki, mintha szét akarna esni”.

A szerződését Walesben aláíró Sala Nantes-ba utazott, hogy elköszönjön volt csapattársaitól, és elintézze egyéb ügyeit. Utána hétfőn repült vissza Cardiffba, hogy másnap csatlakozzon új gárdájához. 

A Cardiff Cityt kérdőre vonták az eset miatt, de a klub közölte, nem volt köze Sala utazásához. A Premier League-ben szereplő egylet képviselője elmondta, felajánlották a játékosnak, hogy vesznek jegyet neki menetrendszerű utasszállító gépre, ám az argentin nem élt a lehetőséggel.

A The Times szerint ennek oka, hogy Willie McKay játékosügynök felajánlotta neki a saját magángépét. Bár Salának nem McKay volt az ügynöke, a skót rengeteg futballistát utaztatott Dél-Franciaország és a brit szigetek között, több francia és afrikai labdarúgó Premier League-be szerződését intézte, s nem kizárt, hogy Cardiffban kikérték a véleményét Saláról.

Jogi lépéseket a The Times szerint nem tettek McKay ellen, illetve arról sincs pontos információ, hogy az utazás előtt milyen állapotban volt a repülőgép.



- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

A mindszenti Ugrai Panna magyar bajnoki bronzéremmel nyitott az OB-n

Szabó Viktor

Szlovákiában remekelt a szentesi Sztanó György

Szabó Viktor

Dobogón végeztek a szentesi úszók Vásárhelyen!

Szabó Viktor

Magabiztos győzelem Koszovó ellen

Szabó Viktor

Meccsnap: Szoboszlaiék történelmi mérkőzéssel folytathatják pazar sorozatukat

Szabó Viktor

A Szentes egy góllal győzött a Pécs ellen

Szabó Viktor

Győzelemmel folytatódott a veretlenségi sorozat

Szabó Viktor

Péntek este mindenkinek a stadionban vagy a TV előtt a helye! Hajrá, magyarok!

Szabó Viktor

Szentesi versenyzőnek is szurkolhatunk az egyiptomi Parafekvenyomó Világkupán

Szabó Viktor