Sport

Egy skót játékosügynök gépén utazott Sala – sajtóhír

Fotó: Twitter

A brit The Times szerint egy skót játékosügynöké volt az a repülőgép, amely hétfő este az argentin Emilianno Salával a fedélzetén eltűnt Franciaország és Nagy-Britannia között.

A Piper Malibu kisgépen a pilótán kívül csak a Nantes-tól a Cardiff Cityhez szerződő Sala utazott, amikor Guernsey szigetének közelében eltűnt a radarról. Az argentin labdarúgó az eset előtt a WhatsApp applikációval hangüzenetet küldött a barátainak, s ebben kitért arra, hogy a kisgép „úgy néz ki, mintha szét akarna esni”.

A szerződését Walesben aláíró Sala Nantes-ba utazott, hogy elköszönjön volt csapattársaitól, és elintézze egyéb ügyeit. Utána hétfőn repült vissza Cardiffba, hogy másnap csatlakozzon új gárdájához. 

A Cardiff Cityt kérdőre vonták az eset miatt, de a klub közölte, nem volt köze Sala utazásához. A Premier League-ben szereplő egylet képviselője elmondta, felajánlották a játékosnak, hogy vesznek jegyet neki menetrendszerű utasszállító gépre, ám az argentin nem élt a lehetőséggel.

A The Times szerint ennek oka, hogy Willie McKay játékosügynök felajánlotta neki a saját magángépét. Bár Salának nem McKay volt az ügynöke, a skót rengeteg futballistát utaztatott Dél-Franciaország és a brit szigetek között, több francia és afrikai labdarúgó Premier League-be szerződését intézte, s nem kizárt, hogy Cardiffban kikérték a véleményét Saláról.

Jogi lépéseket a The Times szerint nem tettek McKay ellen, illetve arról sincs pontos információ, hogy az utazás előtt milyen állapotban volt a repülőgép.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Döntetlen lett a Mike Tyson-Roy Jones Jr. bokszcsata

cs3_admin

Elhunyt Diego Armando Maradona

Endre Araczki

Kevésen múlott a Fradi pontszerzése az olasz bajnok otthonában

Endre Araczki

Szoboszlai Dominik nyolcadik lett a Golden Boy-díj szavazásán

cs3_admin

Új válogatott-dallal jelentkezett Kovács Dani

cs3_admin

85 éves korában elhunyt Laczkó Mihály, korábbi MLSZ-elnök

cs3_admin

Hihetetlen! A magyar válogatott csoportgyőztes és feljutott a Nemzetek Ligája A osztályába!

cs3_admin

Petry Zsolt: rég nem volt ilyen elismert helyzetben a magyar futball

cs3_admin

Döntetlenjével már bennmaradó, de még első is lehet a magyar válogatott

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább