Sport

Egy skót játékosügynök gépén utazott Sala – sajtóhír

Fotó: Twitter

A brit The Times szerint egy skót játékosügynöké volt az a repülőgép, amely hétfő este az argentin Emilianno Salával a fedélzetén eltűnt Franciaország és Nagy-Britannia között.

A Piper Malibu kisgépen a pilótán kívül csak a Nantes-tól a Cardiff Cityhez szerződő Sala utazott, amikor Guernsey szigetének közelében eltűnt a radarról. Az argentin labdarúgó az eset előtt a WhatsApp applikációval hangüzenetet küldött a barátainak, s ebben kitért arra, hogy a kisgép „úgy néz ki, mintha szét akarna esni”.

A szerződését Walesben aláíró Sala Nantes-ba utazott, hogy elköszönjön volt csapattársaitól, és elintézze egyéb ügyeit. Utána hétfőn repült vissza Cardiffba, hogy másnap csatlakozzon új gárdájához. 

A Cardiff Cityt kérdőre vonták az eset miatt, de a klub közölte, nem volt köze Sala utazásához. A Premier League-ben szereplő egylet képviselője elmondta, felajánlották a játékosnak, hogy vesznek jegyet neki menetrendszerű utasszállító gépre, ám az argentin nem élt a lehetőséggel.

A The Times szerint ennek oka, hogy Willie McKay játékosügynök felajánlotta neki a saját magángépét. Bár Salának nem McKay volt az ügynöke, a skót rengeteg futballistát utaztatott Dél-Franciaország és a brit szigetek között, több francia és afrikai labdarúgó Premier League-be szerződését intézte, s nem kizárt, hogy Cardiffban kikérték a véleményét Saláról.

Jogi lépéseket a The Times szerint nem tettek McKay ellen, illetve arról sincs pontos információ, hogy az utazás előtt milyen állapotban volt a repülőgép.

enerzol300

- Hirdetés -

Hasonló bejegyzések

Március 5-én magyar nap az UEFA-nál

cs3_admin

Az elmúlt hetekben Budapest az európai foci legkedveltebb helyszíne lett

cs3_admin

Magyarország továbbra is 40. a FIFA-világranglistáján

cs3_admin

Sergei Rebrovot választották a legjobb külföldön dolgozó ukrán edzőnek

cs3_admin

Újra BL-találkozó Budapesten!

cs3_admin

Építészeti Oscar-díjra jelölték a Puskás Arénát

cs3_admin

10 pontra nőtt az előnye a Fradinak az NB1 élén

cs3_admin

Férfi kézilabda-vb – A lengyelek legyőzésével negyeddöntőben a magyarok

cs3_admin

120 éves a Magyar Labdarúgó Szövetség

cs3_admin

Honlapunk megfelelő működéséhez „sütiknek” nevezett adatfájlokat (angolul: cookie) kell elhelyeznünk számítógépén, Ön bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a böngészőjében. Elfogadom Olvasd tovább